На підприємстві, що займається технічним обслуговуванням ліфтів, проведено семінар з питань охорони праці та промислової безпеки

13 липня 2021

Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку для працівників ФОП Лампіко А.В. провів семінар з питань охорони праці та промислової безпеки. Підприємство проводить роботи з монтажу, демонтажу, налагодження, ремонту та технічного обслуговування ліфтів.

В межах заходу розглянуто питання організації роботи служби охорони. Обговорено вимоги щодо організації та проведення навчань та перевірки знань працівників, які зайняті на роботах підвищеної небезпеки. Проаналізовано заходи, які застосовуються на підприємстві під час виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту ліфтів та роз’яснено вимоги з охорони праці при виконанні таких робіт.

«Виконання вимог законодавства про охорону праці дає можливість попередити настання нещасних випадків та мінімізувати ризики виникнення травм на виробництві, тим самим зберегти життя та здоров’я людей», – наголосив державний інспектор Богдан Могильницький та закликав усіх присутніх дбати про безпеку та дотримуватись вимог з охорони праці.