На Сколівщині за участю фахівця ГУ Держпраці ввели в експлуатацію бурову установку

19 липня 2019

Днями за участі головного державного інспектора відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці Львівській  області відбулося  прийняття в експлуатацію  бурового верстату  для буріння свердловини №102 Верхньомасловецького родовища змонтованою Структурною одиницею (філія) «Укрнафта Буріння» ПАТ «Укрнафта».

Об’єкт розташований  у Сколівському районі Львівської області.                 

Участь  у роботі комісії представника Держпраці для введення змонтованої бурової установки в роботу, здійснюється після повної готовності бурової установки, її випробування, обкатування всього обладнання, за наявності документації з охорони праці та промислової безпеки та укомплектованої бурової бригади.                                                                                                                     

Готовність до пуску бурової установки в роботу здійснюється за рішенням  комісії, згідно наказу по підприємству. 

До складу  комісії увійшли  представники виконавців робіт Структурної одиниці (філія) «Укрнафта Буріння» ПАТ «Укрнафта», головний державний інспектор відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській  області.                              

Згідно висновку комісії буровий верстат «Уралмаш 3Д-76» для буріння свердловини № 102 Верхньомасловецького родовища виконана монтажем згідно вимог нормативно-правових  актів з охорони праці і готова до введення в експлуатацію.

Відтак  складено акт про введення в експлуатацію.