На ВП «Шахта «Степова» відбулося чергове  засідання  постійної комісії з охорони праці

01 червня 2018
30 травня на ВП «Шахта «Степова» за участі головного державного інспектора відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимира Розалюка відбулося чергове  засідання  постійної комісії з охорони праці.
Під час засідання присутні заслухали інформацію заступника директора з охорони праці  Тараса Десятника  щодо експлуатації енергогосподарства, провітрювання гірничих виробок і справності вентиляційних споруд. Також йшлося про протипожежний захист гірничих виробок та поверхневих об’єктів підприємства, безпечне ведення вогневих робіт, безпечну експлуатацію поверхневих виробничих будівель та споруд.
 Володимир Розалюк  ознайомив працівників шахти з нещасними випадками на  підприємствах ДП “Львіввугілля”, що сталися протягом травня. Водночас він наголосив працівникам медичного пункту шахти на більш ретельних оглядах працівників, які мають хронічні захворювання.
Окрім цього,  відзначено  що під час позапланових перевірок лави №132 та 118-го розвідувального штреку ВП «Шахта» Степова» було встановлено задовільний стан гірничих виробок та пилогазового режиму .
При цьому інспектор вказав на те, що із працівниками шахти проведено  роз’яснювальну роботу щодо користування індивідуальними ізолюючими саморятівниками.