Новий буровий агрегат введено в експлуатацію на Дрогобиччині

02 вересня 2019

Комісією, у складі представника ГУ Держпраці у Львівській області, перевірено готовність та введено в експлуатацію змонтований буровий агрегат IDECO-SBS-DIR 860 для буріння розвідувальної свердловини № 8 Гірська на Гірській площі що на Дрогобиччині.

Роботи з буріння свердловини буде проводити ТОВ «Бурова компанія «Горизонти». У підприємства є дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання та устаткування підвищеної небезпеки.

Буріння свердловини здійснюється на основі робочого проекту на будівництво свердловини, погодженого в установленому порядку. В технологічний процес буріння свердловини входять підготовчі і вишкомонтажні роботи, підготовка бурових розчинів, компонування та експлуатація бурильних колон, спуско-підіймальні операції, кріплення (спуск обсадних колон і цементування), монтаж та експлуатація противикидного обладнання, освоєння та випробування свердловини після закінчення буріння.

Згідно складеного комісією акту, буровий агрегат IDECO-SBS-DIR 860 змонтований згідно вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки і готовий до введення в експлуатацію.