Один з найбільших львівських перевізників долучився до кампанії «Виходь на світло!»

10 липня 2022
Нещодавно інспектори праці ГУ Держпраці у Львівській області побували у одного з найбільших пасажироперевізників Львова – ЛКП АТП №1. У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» та за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» вони зустрілися із колективом підприємства.
Співробітники Держпраці розповіли про трудові права та соціальні гарантії працівників, основні відмінності між трудовими та цивільно-правовими договорами, зміни у трудовому законодавстві у зв’язку з воєнним станом та відповідальність за порушення законодавства про працю. Також було домовлено про розміщення матеріалів кампанії «Виходь на світло!» у транспортних засобах АТП №1, які здійснюють міські та приміські пасажирські перевезення, і на офіційному сайті.
Загалом, у інформаційному заході взяли участь 719 працівників підприємства. А щоденний пасажиропотік АТП №1 налічує близько 106 000 осіб.
Інспектори Держпраці також назвали контакти, за якими працівники та працедавці можуть отримати необхідні відповіді із широкого кола питань, а саме:
сервіс «Інтерактивний інспектор», портал www.pratsia.in.ua, сайт www.dsp.gov.ua та наша сторінка у Facebook