Посадових осіб Головного управління категорії «Б» навчали сучасних методів управління

28 листопада 2019

У вівторок, 27 листопада, у Головному управлінні відбувся семінар-навчання на тему «Сучасні методи управління персоналом на державній службі». Захід проведено Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях спільно з Львівським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України.

Семінар проведено для державних службовців категорії «Б» .Участь у ньому взяла і начальниця Головного управління Ольга Вільхова.

Начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Ярослав Коваль висвітлив актуальні питання змін до законодавства та реформування державної служби.

Перший заступник директора Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Олександр Сушинський виступив із доповіддю на тему “Методи управління персоналом на державній службі”.

Учасники обговорили сучасний стан та проблеми модернізації  державної служби, детально проаналізували зміни до Закону України “Про державну службу”.

За результатами проведеного семінару 34 державні службовці отримають сертифікати.