ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України „Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі у доменному виpобництві”

08 жовтня 2020

Проекту наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України „Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі у доменному виpобництві” (далі – проект акта) підготовлений з метою правового регулювання та підвищення рівня безпеки та захисту здоров’я праці під час виконання робіт у доменному виpобництві і приведення їх у відповідність до чинного законодавства України про охорону праці та сучасним досягненням науки і техніки у сфері охорони праці та відповідних галузях економічної діяльності шляхом затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі у доменному виpобництві.

Розробником проекту наказу є Держпраці.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 279-05-52.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному  вебсайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю”).

Наказ 

Аналіз регуляторного впливу 

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки 

Мінімальні вимоги 

 

 

Джерело Держпраці