Проект наказу “Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я працівників на роботі під час зберігання, пакування нітрату амонію та використання його для виготовлення комплексних і рідких мінеральних добрив”

03 лютого 2021

Проєкт наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України “Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я працівників на роботі під час зберігання, пакування нітрату амонію та використання його для виготовлення комплексних і рідких мінеральних добрив” (далі – проєкт акта) розроблено з метою правового регулювання та визначення актуальних вимог безпеки під час зберігання, пакування нітрату амонію та використання його для виготовлення комплексних і рідких мінеральних добрив.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 279-05-52.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю”).

Наказ

Мінімальні вимоги

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу