Превентивний захід у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» у ПрАТ НВО «Термоприлад» ім. В.Лаха

01 вересня 2022
✅ Превентивний захід у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» у ПрАТ НВО «Термоприлад» ім. В.Лаха.
? Інспектором Головного управління Держпраці у Львівській області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу для суб’єкта господарювання, що проваджує діяльність з виготовлення і розробки засобів вимірювання, контролю, регулювання, сигналізації температури та їх методологічного, метрологічного забезпечення в температурному діапазоні від – 271°С до +2500°С.
? Під час заходу роботодавцям та працівникам наголошено на неухильному дотримання законодавства про працю в частині укладення трудових відносин з найманими працівниками. Надано консультативну підтримку: роботодавцям щодо прийому на роботу та звільнення, працівникам – про виплати заробітної плати, надання відпусток, тривалість робочого часу тощо.
? Враховуючи специфіку виконання робіт у ПрАТ НВО «Термоприлад» ім. В.Лаха, акцентовано увагу на обов‘язках роботодавця та роз’яснено ризики, наслідки використання незадекларованої праці.
? Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook