Спільний захід для примноження лісових багатств Львівщини: учасники акції висадили понад 4 тисячі сіянців дугласії і ялини

18 квітня 2018

У вівторок, 17 квітня, в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» та Місячника з охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, які проводяться  на підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства,  було організовано садіння лісових культур в Словітському лісництві ДП «Золочівське лісове господарство».

Захід відбувся за участі начальника Головного управління Держпраці у Львівській області Ольги Вільхової, заступника начальника ГУ Держпраці у Львівській області Андрія Стецька, начальника відділу нагляду в АПК та СКС ГУ Держпраці у Львівській області Віктора Курила та керівництва Львівського ОУЛМГ. Загалом учасники акції висадили понад 4 тисячі сіянців дугласії і ялини звичайної на площі 1,1 га. 

 

Слід зазначити, що посадові особи ДП «Золочівське лісове господарство» перед початком роботи провели з присутніми інструктаж з охорони праці, ознайомили з технологією посадки сіянців за допомогою меча Колесова.

На завершення лісівники Львівщини подякували посадовим особам Головного управління Держпраці у Львівській області за створення нових лісів та активну участь у цій благородній справі.

У свою чергу, Ольга Вільхова запевнила присутніх, що ця акція не буде одноразовою. За її словами,   працівники ГУ Держпраці і надалі надаватимуть допомогу лісівникам Львівщини як у  професійній роботі, так і у примноженні лісових багатств області.

 

Учасники також  відвідали Свято-Успенську Унівську Лавру, що знаходиться у  Перемишлянському районі Львівської області.   

   

                                                

До слова, акцію провели на виконання Спільних Комплексних Заходів, розроблених між Головним управлінням Держпраці у Львівській області та Львівським ОУЛМГ.