Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко та заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера взяли участь у VIII З’їзді ФПУ

26 травня 2021

Сьогодні, 25 травня, т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко та заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера взяли участь у VIII З’їзді Федерації профспілок України.

На заході були присутні 377 делегатів від 45 всеукраїнських профспілок та 25 територіальних профоб’єднань, керівники центральних органів державної влади, соціальні партнери, представники громадських організацій, ЗМІ.

Під час З’їзду було підбито підсумки роботи ФПУ за останні п’ять років, заслухано звіт Ради ФПУ та визначено завдання на наступний п’ятирічний період щодо найбільш актуальних соціально-економічних та трудових питань.

Григорій Осовий, якого переобрано на посаду Голови ФПУ шляхом відкритого голосування, висловив готовність співпрацювати з усіма спілчанами для вирішення найбільш актуальних питань та підкреслив важливість взаємодії з усіма зацікавленими державними органами та громадськими організаціями.

Для Держпраці поглиблення співпраці з ФПУ теж є надзвичайно важливим питанням. Адже ефективна взаємодія з усіма сторонами соціального діалогу є визначальною для досягнення цілей щодо забезпечення гідних умов праці для кожного працівника.