Творчо про важливе: школярам Львівщини розповідають про безпеку праці дорослих та Всеукраїнський конкурс малюнка

23 лютого 2018

Цього тижня головний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області Юрій Джижула та інженер з охорони праці відділу освіти райдержадміністрації Павло Максимів провели зустрічі з директорами навчальних закладів та учнівською молоддю Золочівського  району з питань безпеки праці та проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

При спілкуванні з учнівською молоддю головний інспектор звернув увагу на важливе значення здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя, а також ризики, що супроводжують працю дорослих.

На зустрічі з директорами навчальних закладів Юрій Джижула змістовно розповів про умови конкурсу та критерії оцінювання дитячих робіт.

Разом з тим учням було продемонстровано минулорічні конкурсні малюнки.

Такі зустрічі з учнями впродовж цього тижня  відбулися у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та №3, а також у Центрі дитячої та юнацької творчості.

До слова, фахівцями Головного управління Держпраці у Львівській області впродовж лютого проведено семінари та виховні години на тему безпеки праці у 12 навчальних закладах області. 

Мостиська загальноосвітня школа№1 I-III ступенів

Львівська СЗОШ №22 ім. В. Стефаника

Перемишлянська загальноосвітня школа №2 І-ІІІ ступенів імені Омеляна Ковча

Львівське вище
професійно-політехнічне училище №33,

НВК школа-ліцей “Європейський”

Львівська СОШ №31

Мостиська загальноосвітня школа №2 I-III ступенів