У Городоцькій РДА відбувся семінар для підприємців району

19 квітня 2018

У понеділок,   16 квітня,  відбулося  засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в Городоцькому районі.                                                                                   

В межах засідання комісії було  заслухано 13 суб’єктів підприємницької діяльності, а саме керівників ТОВ “Будівельник-плюс РВ”, ТОВ “Жайвір-Агро”, КВТП “Хлібодар”, ПП ”ДАМАРК”, ФОП Душенко Л.Я., та представників ПП “Архітектура і будівництво”, ФОП Батюкевича О.А., ТОВ “Тройдбуд”, ФОП Садов’яка Т.М., “Великолюбінське СТ”, ТЗОВ “Цунів”, ТОВ ВГП “Побутсервіс”, ФОП Колодки Н.Я.                                                                         

З метою попередження випадків порушення законодавства про працю та  легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення також проведено  семінар для  суб’єктів господарювання району.                       

Під час семінару головний державний інспектор Головного управління Держпраці у Львівській області Оксана Кокотко наголосила на необхідності дотримання мінімального розміру заробітної плати та інших норм і гарантій в оплаті праці.

Водночас вона повідомила про  розмір штрафних санкцій за порушення законодавства про працю. Окрім цього, інспектор поінформувала про особливості укладання трудових  договорів.

Також  днями у Яворівській, Сколівській  РДА відбулися засідання робочих груп в рамках яких заслухали суб’єктів господарської діяльності, які виплачують зарплатню нижче   мінімального розміру.та зустрічі з роботодавцями.