У ЛКП «Львівводоканал» відбувся семінар: говорили про техніку безпеки при експлуатації свердловин підземних вод

02 липня 2018

Днями  в ЛКП «Львівводоканал» за участю представників ГУ Держпраці відбувся семінар з питань охорони праці та експертизи умов праці.

Головний державний інспектор відділу експертизи умов праці  зосередила увагу на необхідності проведення атестації робочих місць за умовами праці, наголосила на відповідальності  керівників за несвоєчасне та неякісне проведення атестації робочих місць.

Головний державний інспектор відділу нагляду у гірничобудівній промисловості роз’яснив основні заходи, які повинні застосовуватися в ЛКП «Львівводоканал»  під час експлуатації свердловини підземних прісних вод. Також йшлося про утримання зони санітарної охорони водозабору, відповідність водозабору вимогам нормативно-правових актів з охорони надр та загальним правилам техніки безпеки при експлуатації свердловин підземних вод.

Серед іншого, присутні обговорили питання безпечного обслуговування електроустановок. Водночас  фахівці ГУ Держпраці  наголосили на необхідності проведення навчань,інструктажів та перевірки знань з охорони праці.