У Луцьку під час робочої зустрічі заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Харлампович та голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Петро Пилипюк підписали меморандум про співпрацю для формування сприятливого середовища на ринку праці

21 березня 2023
✅ У Луцьку під час робочої зустрічі заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Харлампович та голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Петро Пилипюк підписали меморандум про співпрацю для формування сприятливого середовища на ринку праці.
Посадовці домовились про реалізацію спільних проектів, інформаційних заходів з метою формування превентивної культури безпеки праці роботодавців та їх працівників.
?Окремо було наголошено, що Держпраці спільно з Мінекономіки продовжує цифровізувати державні послуги. Наразі в електронному вигляді на Порталі електронних сервісів Мінекономіки доступні такі послуги:
– реєстрація декларації відповідності МТБ;
– видача дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки;
– реєстрація великотонажних транспортних засобів та інших ТТЗ;
– видача ліцензій на виробництво вибухових матеріалів промислового виробництва.