У музичній школі відбувся семінар з питань охорони праці та трудового законодавства

12 лютого 2018

Днями відбувся семінар за участю фахівців Головного управління Держпраці у Львівській області з питань охорони праці, трудового законодавства, експертизи праці, гігієни праці у Львівській державній музичній школі №4.

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Мар’яна Чубій розповіла присутнім  про основні вимоги та заходи щодо дотримання безпечних умов праці. Вона  поінформувала про випадки травматизму та причини їх настання в галузі культури. Разом з тим інспектор зосередила увагу на питаннях планування роботи з охорони праці, проведення навчань та перевірки знань з питань охорони праці та інструктажів.

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів у м. Львові Анастасія  Гуцало вказала на  зміни в законодавстві про працю, наголосила  на  необхідності офіційного оформлення працівників, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Головний державний інспектор відділу з питань гігієни  праці  Уляна Орищак ознайомила з порядком проведення медичних оглядів працівників певних категорій у відповідності до вимог Наказу МОЗ України № 246 від 21.05.2007р. «Про затвердження порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій».