У Великолюбінській ОТГ також є інспектор праці

16 березня 2018

У четвер, 15 березня, начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова вручила службове посвідчення  інспектора праці  заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету Великолюбінської селищної ради Городоцького району Роману Дунасу.

Ольга Вільхова повідомила, що на сьогодні жодних перешкод для реалізації інспекторами праці  повноважень щодо здійснення контролю за додержанням законодавства про працю не має. Однак в пріоритеті і надалі має залишатись інформаційно – роз’яснювальна робота, спрямована на попередження вчинення роботодавцями порушень законодавства про працю.

Роман Дунас зазначив, що на території Великолюбінської ОТГ інформаційна робота проводиться доволі активно. Робочою групою відвідано усіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність на території громади та потрапили згідно даних пенсійного фонду та органів ДФС  у групу ризику.

«За результатами проведеної розяснювальної роботи, зазвичай, роботодавці прислухаються до рекомендацій. Однак є і такі, які нехтують законом. Відтак вже в найближчий час у таких субєктів господарювання буде проведено інспекційні відвідування», – пообіцяв інспектор праці.