Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

06 листопада 2019

Впродовж тижня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, станом на 06.11.2019 року на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, впродовж тижня у Головному управлінні Держпраці у Львівській області призначено 2 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапились:

29.10.2019 р. нещасний випадок трапився з громадянином 1964 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, чоловік виконував роботи відповідно до договору про надання послуг укладеного з ТзОВ «ТБ ПАК» 09 жовтня 2019 року. Під час надання послуг з прибирання території дільниці переробки деревини у с. Братковичі  внаслідок руйнування колеса транспортного засобу отримав смертельну травму.

30.10.2019 р. нещасний випадку трапився із звалювальником Фізичної особи – підприємця Матвіїва Ю.А. 1987 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, працівник  у неробочий час приїхав на пилораму для ремонту власного автомобіля «Лада 99». Раптово йому стало погано і він впав на землю. Працівники ФОП Матвіїв Ю.А. викликали швидку медичну допомогу, лікарі якої констатували смерть чоловіка.

Обставини та причини цих випадків досліджують спеціально створені у Головному управлінні Держпраці у Львівській області комісії.