За участю фахівця ГУ Держпраці відбулося прийняття в експлуатацію бурової установки

06 листопада 2017

За участі головного державного інспектора відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області відбулося прийняття в експлуатацію  бурової установки БУ – 1600 ДГУ для буріння свердловини Вижимлянського газового родовища.

Стрийське відділення бурових робіт філії бурового управління «Укрбургаз» ПАТ «Укргазвидобування» надіслало листа до  ГУ Держпраці у Львівській області  щодо скерування представників Головного управління для роботи у  комісії по уведенню змонтованої бурової установки  БУ – 1600 ДГУ (вантажопідіймальністю – 90 т.) для буріння свердловини Вижимлянського газового родовища.

Участь в комісії представника Держпраці, для введення змонтованої бурової установки в роботу, здійснюється після повної готовності бурової установки, її випробування, обкатування всього обладнання та за наявності укомплектованої бурової бригади. 

 

 

 

 

 

 

Готовність до пуску бурової установки в роботу здійснюється за рішенням комісії, згідно наказу по підприємству,  з  оформляється відповідним акту.  До слова, до  комісії увійшли  представники Стрийського ВБР, філії БУ «Укрбургаз» та ГУ Держпраці у Львівській області.