Запрошуємо до проведення самоаудиту з питань охорони праці

18 червня 2020

Систематичне здійснення відомчого нагляду та забезпечення ефективного функціонування системи охорони праці, оцінки і управління ризиками – це надзвичайно важливі та дієві заходи на шляху до зниження виробничого травматизму.

 Відтак, пропонуємо роботодавцям та відповідальним за охорону праці пройти бліц – опитування та визначити «слабкі сторони» на вашому підприємстві в частині безпеки.  

Запропонований тест допоможе провести внутрішній аудит з охорони праці та дізнатись, які порушення слід негайно усунути, аби не спровокувати настання небажаних нещасних випадків та травмувань працівників.

При виникнення запитань щодо ефективних методів дотримання вимог законодавства про охорону праці просимо звертатись за консультаціями до фахівців Управління нагляду на виробництві та на об’єктах підвищеної небезпеки або у Громадську приймальну Головного управління Держпраці у Львівській області. Контакти за цим посиланням

 

ЧЕК-ЛИСТ з визначення можливих порушень на об’єктах зберігання та реалізації нафтопродуктів, зрідженого вуглеводневого та природного газу

 

 

ЧЕК-ЛИСТ з визначення можливих порушень у сфері будівництва

 

 

 

 

ЧЕК-ЛИСТ з визначення можливих порушень у сільському господарстві

 

 

 

ЧЕК-ЛИСТ з визначення можливих порушень у транспортній галузі