Завдувачем сектору було акцентовано увагу суб’єктів господарювання на важливості випуску на ринок лише тих товарів, які повністю безпечні для кінцевого споживача.

15 березня 2024
☝🏽 У рамках проведення інформаційної кампанії з питань здійснення державного ринкового нагляду завідувачем сектору ринкового нагляду у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у м. Рівне активно проводяться повторні відвідування суб’єктів господарювання – розповсюджувачів нехарчової продукції, яка підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 771 та Технічного регламенту безпеки машин затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.01.2013 р. № 62, які спрямовані на підвищення обізнаності про стандарти нехарчової продукції.
✅ Розповсюджувачам були роз’яснені основні вимоги до Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту безпеки машин щодо наявності знака відповідності на продукції, інструкції, декларації про відповідність (у декларації про відповідність зазначається інформація про дотримання суттєвих вимог щодо безпеки та охорони здоров’я), документів, що дають змогу відстежити походження продукції та її подальший обіг.
❗️Завдувачем сектору було акцентовано увагу суб’єктів господарювання на важливості випуску на ринок лише тих товарів, які повністю безпечні для кінцевого споживача.