Працівників ДП «Сколівське лісове господарство» перевіряли на знання вимог з охорони праці

27 березня 2018

Впродовж минулого тижня на ДП «Сколівське лісове господарство» відбулося позачергове навчання з питань охорони праці посадових осіб.

Комісія підприємства за участі  головного державного інспектора відділу нагляду у СКС та АПК Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки  ГУ Держпраці України у Львівській області Юрія Джижули провела перевірку знань працівників з  охорони праці.

Керівники структурних підрозділів ДП «Сколівське лісове господарство», їх заступники, безпосередні керівники робіт, спеціалісти виробничих відділів та служб підприємства  ознайомилися зі станом справ з охорони праці на підприємствах області і тими превентивними заходами, що вживаються на всіх рівнях щодо недопущення виробничого травматизму. Окрім  цього, працівники отримали консультативно-методичну допомогу.

Підсумовуючи, головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ Василь Степанишин зазначив, що працівники ДП «Сколівське лісове господарство» з відповідальністю підійшли до організації навчання з охорони праці,  проявили обізнаність щодо технологічних процесів, виробничих ризиків, вимог охорони праці на виробничих операціях.