Працівникам ТзДВ «Галбрухт» нагадали про вимоги безпечної праці

15 січня 2019

У ТзДВ «Галбрухт» відбувся семінар за участю головних державних інспекторів відділу нагляду у машинобудуванні та енергетиці ГУ Держпраці у Львівській області Ольги Кокотко та Тараса Чепіля щодо поліпшення умов праці та профілактики виробничого травматизму на підприємстві.
Під час семінару особливу увагу було зосереджено дотриманню вимог безпеки під час виконання металообробних, ливарних робіт. Йшлося також про умови безпечної експлуатації та утримання у безпечному технічному стані верстатного та ливарного обладнання, виконання робіт з експлуатації та обслуговування електроустановок.

Водночас проведено аналіз травматизму на підприємствах машинобудівної та металургійної галузей.

Роз’яснено вимоги нормативно-правових актів стосовно безпечної експлуатації електроустановок споживачів та електроустановок у вибухонебезпечних зонах.

Порушено питання гігієни праці та дотримання її вимог у процесі виробництва, виконання вимог під час виконання металообробних робіт.

Роз’яснено основні вимоги безпечної експлуатації вантажопідіймальних механізмів та навантажувачів, вимоги охорони праці під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт та безпечного виконання робіт під час експлуатації верстатного обладнання .