
Про особливості поводження із нехарчовою продукцією, яка виходить на ринок
Під час запланованих роз’яснювальних заходів інспектори з питань ринкового нагляду Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області надали вичерпну інформацію про вимоги до зберігання та продажу нехарчової продукції, акцентуючи на важливості випуску на ринок лише тих товарів, які повністю безпечні для споживача.

Продовольчий товар, від робочого устаткування до засобів особистого захисту, є необхідним для підтримки щоденної праці і забезпечення якості й надійності. З огляду на це, ключове завдання державного ринкового нагляду в критичний час – гарантувати, що кожен громадянин може придбати та безпечно використовувати таку продукцію без ризику для здоров’я. Це вимагає від суб’єктів господарювання активну співпрацю з органами ринкового нагляду для ідентифікації та усунення потенційних небезпек.

Мета кампанії –активізувати участь виробників у процесі самоконтролю та гарантування безпеки своєї продукції. Більше інформації –
https://pratsia.in.ua/